Logo

Postej med krydret lever i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinelever
2 æg
175 g magert røget flæsk
salt
1 knsp.merian
½ tsk mild paprika
1 knsp.muskat
1 løg
krummen af ca. ½ franskbrød
125 g skinke i tynde skiver

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Mal leveren gennem kødmaskinen. Rør den op med æg, krydderier og finthakket løg. Skær flæsket i meget små terninger og bland det i. Kom så meget revet franskbrødskrummer i at det bliver en sammenhængende masse. Beklæd en stegeso med alufolie og dæk den med skinkeskiver. Kom levermassen i og læg resten af skinken øverst. Dæk det hele til med alufolie. Steg leverpostejen ved 250 º i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her