Logo

Polsk blomkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Polsk blomkålsfad

1 stort blomkål

salt

6 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

400 g kogt skinke

klippet purløg

Tilbehør: kogte kartofler eller brød

*

Skær et stykke af kålstokken og sæt kålen i vand i nogle timer, gerne 12 timer.

Kog den akkurat mør i letsaltet vand - det tager ca. 20 minutter.

Rist imens raspen i smør eller margarine og hak skinken groft.

Lad kålen dryppe af, skær den i grove stykker og anret den på opvarmet fad.

Hæld raspen med fedtstof over og drys med hakket skinke og purløg.

Server kogte kartofler eller brød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her