Dej:
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk groft salt
2 spsk vindruekerneolie
ca 500 g pizzamel
Fyld:
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca.70 g)
¼ tsk groft salt
100 g finthakket kogt skinke eller mere
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca. 200 g)
1 lille finthakket løg (ca. 50 g)
100 g pizzaost
Dej: Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand rør til gæren
er opløst.
Tilsæt salt og olie. rør ¾ af melet i med en grydeske.
Tag dejen up på et meldrysset bord og ælt resten af melet i.
Ælt dejen godt igennem.
Rul den udtil en firkantet plade (ca. 35x40 cm).
Fyld: Rør tomatpure, salt og peber sammen.
Smør blandingen på dejpladen og fordel så skinke, peberfrugt, løg og
ost.
Rul dejpladen fra den lange side til en roulade.
Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm og skær den ud i 20 stk
Læg snelene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i
ca. 20 min. bag sneglene midt i ovnen.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.