500 g hvedemel med højt protein indhold
25 g gær
3 dl lunken vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk olivenolie
Fyld:
tomat pure
skinke tern – hakkes meget fint evt. i mini hakker
peperoni spegepølse skæres ud i meget fine tern
oregano
mager rive ost
Dejen:
Gæren udrøres i det lunkne vand.
Sukker tilsættes – herefter olien.
List af melet æltes i – æltes godt, helst på røremaskine.
Salt + resten af melet tilsættes og æltes til dejen er sej.
Hæver i ca. 1 ½ time.
Dejen slås ned – hviler et par minutter.
Udrulles til aflang firkant på hvedemel drysset bord, så tyndt som muligt.
Dejen smøres med et jævnt lag tomatpure, drysses med skinke + peperoni, afslut med oregano og lidt ost.
Dejen med fyld rulles til en roulade, som skæres i ca. 1 ½ - 2 cm., tykke skiver, sættes på bageplade med bagepapir.
Drysses med ost, efter smag.
Bages i ca. 20 min., ved 180ºC.