Logo

Pizza med flæsk og kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To sultne kan spise sig mætte i denne utraditionelle pizza. Som pragtfuld snack til et glas øl eller vin er der nok til fire til seks personer

To sultne kan spise sig mætte i denne utraditionelle pizza. Som pragtfuld snack til et glas øl eller vin er der nok til fire til seks personer

 

1 pakke færdigblandet pizzamel (ca 250 g)

100 g røget stribet flæsk

2 løg

200 g spidskål

1 spsk olie

1 æggeblomme

150 g cremefraiche 38 %

1 spsk snittet purløg

1 spsk hakket persille

*

*

A. Pizzamel tilberedes efter anvisning på pakken.

Flæsket skæres i små terninger.

Løg og spidskålskæres i strimler.

salt og peber

B. Flæsk og løg steges sprøde i 1 spsk olie.

Spidskålen tilsættes og svitses i 3 minutter under stadig omrøring.

Der krydres med salt og peber.

C. Pizzadejen rulles ud på en bageplade på 30x25 cm.

Kålblandingen fordeles ovenpå.

1 æggeblomme blandes med 150 g cremefraiche,

1 spsk snittet purløg og 1 spsk hakket persille blandes og fordeles på pizzaen.

D. Bag pizzaen på nederste rille i 20 minutter ved 210°C /varmluft 190°C.

Pr. portion: 23 g protein, 65 g fedt, 79 g kulh. = 1000 kcal /4176 kj

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her