50 g smør eller margarine
3 æggeblommer
500 g kværk
1 ¼ dl mælk
125 g semulje
150 g kogt skinke
1 tsk hakket persille
1 fed hvidløg
mild paprika
2 æggehvider
2 spsk rasp
evt. reven ost
smør
Rør det blødgjorte fedtstof sammen med æggeblommer, kvark og mælk.
Kom semuljen i og derefter små skinketern.
Pres hvidløgssaften i dejen og smag den til med salt og paprika.
Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i dejen og kom det i den
gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør og drysset med
rasp.
Strø rasp på dejen og læg nogle smørklatter på.
Bag gratinen ca. 1 time ved 200ºC.
Er gratinen ikke blevet tilstrækkelig brun under bagningen, kan låget
fjernes, osten drysses på, og den kan efterbrunes ved stærk varme eller
under grill.
Den må ikke blive for mørk, så smager osten ikke godt.
Spis grøn salat til.