1 port.
¼ stk stort løg
1 lille æble
1 nip karry
½ spsk blød plantemargarine
75g kalorielet pølse (kan byttes med hamburgerryg)
1 tsk hvedemel
½ spsk tomatpure
½ dl hønsebouillon
persille til pynt
Pil og hak løgene. Vask æblet og skær det i terninger.
Svits løg og æble i margarine. Drys med karry.
Skær pølsen i terninger og bland dem i gryden.
Drys hvedemelet over og rør rundt.
Tilsæt tomatpure og bouillon.
Småkog retten under låg ca. 5 min.
Smag til og drys med persille før serveringen.
Server et råkostfad, før pølseretten, med revne gulerødder, pastinak, kålrabi, og lidt grønne peberfrugtringe med ½ spsk vinaigrettesauce.
Server pølsegryden med et solsikkebrød, kogt ris og nykogte ærter.
Næringsindhold i 1 portion pølsegryde, 2 dl kogte ris, 1 dl kogte ærter, 1 skive brød med blød plantemargarine, 1 portion råkostsalat
kj 2000, kcal 480, fibre 10,2g, fedt 14,7g 27E%, mættet fedt 4,1 g, flerumættet fedt 3,8g, P/S 0,9, kolesterol 50 mg.