2 svinemørbrad
50 g smør
salt og peber
200 g skinke hamburgryg
6-8 skiver ost
160 g ris, langkornede
3 dl vand
1 knsp.safran
Desuden:
1 grøn peberfrugt
Kog risene i 12 min. i letsaltet vand, tilsat safran. Tag gryden fra varmen og lad dem og lad dem trække under låg i andre 12 min.
Puds mørbradene rene og skær hver mørbrad 1 4-5 stykker, der bankes let med hånden.
Brun bøfferne i smør og læg dem i et ovnfast fad.
Kog panden af med lidt suppe (der kan koges på det, der blev pudset af fra mørbraderne) eller bouillon. Drys kødet med salt og peber.
Hak skinken og fordel den over mørbradstykkerne. Læg en skive ost på hvert stykke.
Sæt fadet i ovnen ved 170° i 10 min., til osten er smeltet.
Anret risene på et fad og pynt dem evt. med finthakket grøn peber.
Læg ostemørbradene ned langs den ene side.
Ris*