Logo

Kylling med peber og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g poulard
salt
peber
olivenolie
2 store løg
1 tsk finthakket hvidløg
3 små røde pebre
5 skiver kogt skinke
6 mellemstore tomater, flået og uden kerner
6 sorte oliven
6 grønne oliven.

Del kyllingen i otte stykker, og tør dem. Krydr med salt og peber, og steg dem i en gryde i olien, på alle sider, flyt dem over på et fad.

Skær løg, pebre og skinke i strimler, kom dem og hvidløget ned i fedtstoffet, og lad simre 10 min.

Tilsæt tomater, steg til det er tyktflydende, og vend kyllingestykkerne i, læg låg på gryden, og steg til de er møre, under svag varme.

Bland oliven i de sidste 3 min. og server fra gryden, evt. med ris, og et godt madbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her