1 kg flået hare
200 g magert flæsk
smør
salt
peber
2 dl bouillon
2 dl rødvin
1 fed hvidløg
lidt persille
1 lille løg
3-4 hele hvide peberkorn
12 små skalotteløg (evt. de frosne)
150 g champignoner
3 spsk hvedemel
Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.
Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver , persille, det skivede løg og peberkorn. Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1 ½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.
På stegepanden brunes de små skalotteløg med de rensede champignoner i skiver . Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte skalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.