Logo

Indbagte hamburgerkoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tyk, rå skive hamburgerryg pr. person
50 g god hvidløgsost (Tartare eller lign)
1 skive (færdigkøbt) butterdej pr. kotelet
æg til pensling

Hamburgerkoteletterne bankes helt flade og steges hurtig ved stærk varme drysses med salt og peber, afkøles let.
Imens rulles butterdejspladerne ud, en ad gangen
Et godt lag hvidløgsost smøres på butterdejspladerne - idet den yderste kant friholdes
Læg en hamburgerkotelet på hver plade og fold halvdelen over som låg. Tryk godt til i kanterne, lim evt. med lidt sammenpisket æg.
Skær et par luftholder i låget og pensl med æg.
Sættes i ovnen ved 200ºC i 20- 25 min. til butterdejen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her