Logo

Skinke med sellerisalat 24 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
250 g knoldselleri
100 g fromage blanc
150 g kogt skinke i tynde skiver
2 tsk Dijonsennep
1 tsk vineddike
salt og peber
 
1 person:
75 g knoldselleri
25 g fromage blanc
40 g kogt skinke i tynde skiver
½ tsk Dijonsennep
¼ tsk vineddike
salt og peber
 
Skær den skrællede selleri i meget tynde strimler.
Blancher dem i kogende, letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand.
Rør fromage blanc med Dijon­sennep, vineddike, salt og peber.
Dryp sellerien godt af og vend den med dressingen.
Anret med skinke uden fedtkant og groft brød eller rugbrød til.
Tips: Salaten bliver endnu bedre med halvt knoldsel­leri og halvt blegselleri.
Blegsellerien skal ikke blan­cheres, men blot skrælles lidt, før den snittes fint.
 
Energi pr. portion: 372 kJ/89 kcal  Protein: 46,4% Fedt: 23,7% Kulhydrat: 29,9%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her