Logo

Hamburgerryg med hvidkål fra Alsace

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg hamburgerryg
1 hvidkålshoved
2 nelliker stukket i et løg
100 g tynde spækstrimler
2 ½ dl hvidvin
2 ½ dl svinebouillon
Salt og peber

Hamburgerryg koges i letsaltet vand i 1 ½ time og trækker ½ time.
Kålen snittes fint og blancher i 1 minut i kogende vand så den falder sammen.
Hæld den i en si og pres alt vandet af.
Bred de tynde spækstrimler ud i bunden af gryden og hæld kålen i, læg løget midt i kålen, hæld vin og bouillon ved og damp kålen under låg til den er meget mør.
Smag til med salt og peber og server hamburgerryg til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her