Logo

Hønseleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 gram hønselever
150 gram stribet flæsk
2 skiver daggammelt franskbrød
1 dl mælk
1 lille løg
20 gram smør
2 æg
2 dl fløde
2 fed hvidløg
¼ tsk friskreven muskatnød
salt og peber
smør til formen
 
Befri fjerkræleveren for årestammer og eventuelle galdeaftegninger,
som gør leveren bitter.
Skær skorpen af franskbrødsskiverne og udblød krummen i mælk.
Pil løget og hak det fint.
Svits det gyldent i smørret på en pande og lad det køle af.
Skær flæsket i små stykker.
Kør lever, franskbrød, flæsk, løg og de pillede hvidløg to gange gennem
kødmaskinen.
Rør æg og fløde i farsen og krydr med muskatnød, salt og peber.
Sæt ovnen på 180ºC.
Kom vand i en bradepande så vandet står ⅔ op ad formen.
Fyld farsen i en smurt form og bag den i vandbadet 1 time og 15 minutter uden låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her