Logo

Grillet svin med friske figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet svin med friske figner

 

Super nemt og en fryd for både øje og mund!

2 personer. Er du alene så halver portionen. (25 min)

 

# ingredienser:

4 fadkoteletter
olie
salt og peber
2 rødløg i grove både
6 friske figner, halverede
2 spsk flydende honning
½ dl balsamico
plukket timian

 

TILBEHØR
en stor, fyldig salat
godt brød

*

sådan laver du grillet svin med friske figner:

1. Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.

Tag dem af panden. Krydr med salt og peber.

 

2. Kom løg på panden, og lad dem stege kort.

Kom figner ved, og steg i ½-1 minut.

Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op.

Hæld hele pandens indhold over koteletterne, og servér straks med en fyldig salat og godt brød.

 

TIPS: Har du ikke friske figner, kan du bruge skønne tørrede.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her