Logo

Gode ben - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1 ½ time.

# Ingredienser

2 kg flæskeben
50 g smør/margarine
salt, peber
3-4 stk laurbærblade
4 dl vand
meljævning

* Tilberedning

Brun flæskebenene i gryden i fedtstoffet.
Tilsæt krydderier og vand.
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tag benene op på et fad og hold dem varme.
Jævn saucen, smag den til og anret den i sauceskål.
Server fx. kartoffelmos til.

Tips:
Gode ben kan være rygrad og nøgleben, men skrællede ribben eller revelsben er mere kødfulde.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (17 stemmer)
Siden er blevet set 6.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
766927-10-2016 18:06:36 Anette Busk
Nemt og smager dejligt. Man kan gøre retten endnu nemmere ved at lægge benene på et stykke bagepapir krydre med salt og peber og sætte dem i ovnen ved 250/300 grader indtil de er blevet pænt brune 20-30 min. Skyld panden godt af og hæld væden i gryden. Derefter i trykkogeren som foreskrevet. Det er da nemt.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her