Logo

Glaseret skinke med endiviesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Gratineringstid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

1 stykke letrøget skinke
2 tsk dijonsennep
½-¾ dl mørk farin
50 g smør
Endivie salat:
4 stk endivie salat
3-4 spsk smør
1 dl lys bouillon
Tilbehør:
halve ovnstegte kartofler

Lad skinken koge mør - se brugsanvisningen eller spørg slagteren.
Tag røghinden af skinken og dæk med sennep.
Kom farin herover og læg smørklatter på.
Sæt skinken i ovnen ved 250ºC i 20-25 min.
Del endivie salaten i halve og skær rod skiven af med et kegleformet snit.
Smelt smørret og kom endivie salaten i.
Lad den snurre 4-5 min., mens den hyppigt vendes.
Kom bouillonen ved og lad salaten snurre under lag, til den falder let sammen.
Server endivie salaten til skinken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her