Arbejdstid: 20 min. Gratineringstid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)
1 stykke letrøget skinke
2 tsk dijonsennep
½-¾ dl mørk farin
50 g smør
Endivie salat:
4 stk endivie salat
3-4 spsk smør
1 dl lys bouillon
Tilbehør:
halve ovnstegte kartofler
Lad skinken koge mør - se brugsanvisningen eller spørg slagteren.
Tag røghinden af skinken og dæk med sennep.
Kom farin herover og læg smørklatter på.
Sæt skinken i ovnen ved 250ºC i 20-25 min.
Del endivie salaten i halve og skær rod skiven af med et kegleformet snit.
Smelt smørret og kom endivie salaten i.
Lad den snurre 4-5 min., mens den hyppigt vendes.
Kom bouillonen ved og lad salaten snurre under lag, til den falder let sammen.
Server endivie salaten til skinken.