Logo

Gederams med skinke i maj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 gederamsplanter
200 g skinke i tern
6 skiver ristet brød
6 æggeblommer
 
Gederamsskuddene skylles, og rodstykkerne samt den træede del af
stænglen skrælles med en urtekniv.
Skuddene dampes 10-12 minutter og tages op med hulske.
På et fad lægges de smurte stykker ristet brød, og gederams fordeles på
dem.
Skinketern lægges over og til slut en æggeblomme på hver (brug
pasteureserede æg i disse Salmonella-tider). Natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her