Logo

Galliske tarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter

Sauce:
50 g smør/margarine
30 g hvedemel
2 ½ dl bouillon
1 ¼ dl hvidvin
salt

Fyld:
1 knsp.hvidløgssalt
¾ dl olie
125 g champignon
50 g hakkede pistacier
25 g hakkede mandler
100 g kogt skinke

4 stk hønsebryst

Sauce:
Rør hvedemel og smør til en smørbolle. Kog bouillonen op i en gryde. Pisk smørbollen i. Hæld hvidvin i og smag til med salt. Hold saucen varm.

Fyld:
Skær hønsekødet i små stykker. drys med hvidløgssalt. Varm olien på panden og steg kødet heri i ca. 7 min. Tag kødet op og hold det varmt.

Svits rensede champignon, der er skåret i skiver sammen med de hakkede pistacier og mandler 5 min på panden. Tilsæt den fint strimlede skinke og lad det svitse endnu 2 min.

Læg hønsekødet i bunden af tarteletterne. Fordel champignon, pistacier, mandler og skinke herover. Hæld forsigtigt saucen over og stil tarteletterne i ovnen ved 160 º i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her