300 g hvide bønner
4 kaninlår
1 skiver røget spæk
2-4 stegepølser (evt. skiver af røget medister)
1 dl olivenolie
2 gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk tomatconsentrat
¾ l bouillon
2 kviste timian
Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer.
Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte.
Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde.
Tages op og i fedtstoffet brunes groftskårne løg og gulerødder.
Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.
Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt.
Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig.
Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød.