Logo

Farseret lammebov 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov
salt
Peber
smør/ olie
200 ml.hvidvin
1 ds hakkede tomater

Fars:
2 skiver franskbrød
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 hårdkogt æg
150 g kogt skinke
3 kyllingelevere
1 bundt persille
estragon
basilikum

Udblød brødskiver ne i vin og tryk dem af. Rør brødet sammen med hakket løg, knust hvidløg, hakket æg, hakket skinke, blendet lever, klippede krydderurter, salt og peber.

Bred farsen i et tykt lag over den udbenede lammebov, rul den sammen og sy med bomuldsgarn tæt for åbningen. Gnid md salt og peber.

Brun stegen i halvt smør, halvt olie, dæmp varmen og hæld vin ved. Steg ca 1 time under låg, vend stegen ofte.

Kog skyen ind med tomaterne, jævn med Maizenamel og smag til med krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her