Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter
og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt
gratis.
(4 pers.)
# Ingredienser
500 g hakket kalve og flæskekød
50 g kogte, mosede kartofler
1 mellemstort zittauerløg
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ tsk gult sennepspulver
1 æg
1 dl mælk
3 spsk syltede paprika
25 g smør
Pynt: tomater, hakket persille
Tilbehør: kartofler, grøn salat med flødedressing.
Flødedressing:
2 dl piskefløde
1 citron saften af
2 spsk sukker
salt og friskkværnet peber
*
Fremgangsmåde
Rør det hakkede kød med kartofler, revet løg, krydderier, æg
og mælk.
Læg halvdelen af farsen i et smurt, ovnfast fad.
Fordel herover hakkede paprika og dæk dem med resten af
farsen.
Hæld smeltet smør over.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen.
Bagetid 45-50 min. ved 200 °C.
Flødedressing:
Pisk fløde, citronsaft, salt og peber og sukker sammen til dressingen er jævn.