Logo

Færøske knetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fiskefileter
2 spsk hvedemel
1. spsk kartoffelmel
1 spsk salt
1 god kop vand
300 gram fåretælle (i små stykker)

Knetter laves af torske eller sejfileter.
Fileterne hakkes til fars sammen med løget.
De øvrige ingredienser blandes i, vandet lidt efter lidt.
Derpå formes farsen til store, runde boller på størrelse med rundstykker, som står køligt natten over.
Vand koges op med 1 spsk eddike og lidt salt, og fiskebollerne koges heri ved svag varme i cirka 20 minutter.
Det kan være vanskeligt at skaffe fåretælle (som er saltet fedt fra fårs tarme) i Danmark, men et brugbart alternativ er røget bacon eller flæsk i små tern.
Fiskebollerne serveres med kartofler, smørsauce med bløde løg og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (21 stemmer)
Siden er blevet set 6.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her