½ spsk Honey Dijon
1 tsk Maille Dijonnaise
2 dl fromage frais
4 bagels
12 skiver røget laks
1 bdt dild
salat
Varm bagels og skær dem over.
Smør med en sauce af Honning Dijon sennep, Dijonnaise og fromage frais.
Fordel røget laks på de smurte bagels og læg dild og salat derpå.
Luk sandwichen og skær den over. Server med citron.
Tips:
Lav den klassiske skinke- og ostesandwich med to stykker ristet toastbrød smurt med Maille Provencale sennep og mayonnaise. Læg en god skive ost og en anstændig skive skinke i sandwichen sammen med friskplukket salat, agurk mv.
Prøven utraditionel tærte med fyld lavet af æg, fløde, Maille Dijon og masser af friskhakket kørvel, dild og frisk koriander. Fordel røget eller gravad laks under æggemassen. Også en klassisk spinat- og champignontærte får et ekstra pift, hvis du smører tærtebunden med Maille Dijon, inden du kommer fyldet i.