Logo

Cordon Bleu, den oprindelige - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvefilet, 4 skiver
½ tsk Dijon sennep
4 mager skinke tynde skiver
4 tynde skiver Dansk Emmentaler
1 æggehvide
50 g hvedemel
1 tsk salt
½ tsk peber
1 æg
50 g rasp
75 g til stegning smør
citronbåde
harricots verts
pommes frites

Kødet bankes ud til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep.
På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne.
Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde.
Vendes i hvedemel, der er blandet med salt og peber.
Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.
Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side.
Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret, garneret med citronbåde og drysset med hakket persille.
Serveres med sauteret haricorts vert og kartofler sauteret i smør og paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her