3 store løg
Smør
500 g benfri svinebov, eller skinke
5 gulerødder
1 fed hvidløg
1 flaske øl
1 bouillonterning
hakket persille
Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve.
Kødet skæres i tern. og brunes, inden det blandes i løgene.
Gulerødderne skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg.
Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.
Tilsæt resten af øllet og bouillonterningen og lad retten snurre under låg, til kødet er mørt.
Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille.
Giv syltede agurker, kartofler og evt. tomater til.
Tips: Retten kan jævnes med Maizena udrør i koldt vand eller øl.
Vil man variere opskriften tilsættes ca. 150 g champignons og en dåse flåede tomater uden væde.