1 æg
2 spsk mælk
1 knsp. salt
1 lille løg
100 g kogte kartofler
50 g røget medister (eller skinke)
25 g syltet agurk
1 tsk hakket persille
½ tomat
25 g margarine
*
Skær løget i tynde skiver og steg dem gyldne i fedtstoffet.
Skær kartoflerne i skiver og steg dem nogle minutter sammen med
løgene under stadig omrøring.
Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen.
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Hæld æggeblandingen over kartoflerne - læg låg over og lad omeletten
stivne ved svag varme.
Skær kødfyldet (medister eller skinke) samt agurken i terninger og
drys dem over den halvdel af omeletten, der er længst væk fra
pandeskaftet.
Steg videre til omeletten er helt stivnet.
Prøv om omeletten kan glide på panden. Skær derefter 2 snit i kanten
af omeletten - 1 til højre og 1 lige overfor til venstre.
Stik pandekniven ind under den halvdel, der er nærmest pandeskaftet
og fold denne halvdel hen over fyldet.
Lad omeletten glide over på en varm tallerken og server den staks.
Pynt med tomatskiver eller persille.