10 æg
1 dl mælk
2 spk majsmel
250 g champignon
200 g tomater
5 spk revet ost (f. eks. Primadonna eller Gouda )
1 forårsløg
4 store skiver skinke.
1 tsk karry
1 spk basilikum
3 spk olivenolie
salt og peber
Slå de ti æg sammen, og pisk mælk og majsmel sammen, tilsæt lidt salt og peber.
Varm panden med en spk. olie og hæld ⅓ af æggemassen på, steg den brun på begge sider (brug et grydelåg eller tallerken til at få den vendt om)
Skyl og rens champignon og skær dem i både.
Varm olie på en pande og tilsæt karry.
Når karryen er bruset af tilsættes champignon.
Tag 1. æggekagelag af og læg den som bund.
Læg de stegte champignon over.
Skær tomater i 1 cm skiver og steg dem på panden med basilikum.
Steg en æggekagelag nr. 2 og læg over champignon.
Læg de stegte tomater, ost og skinkeskiver på 2. lag æggekagelag.
Steg sidste æggekagelag og læg den over.
Rens og skær forårsløg i 1 cm stykker og steg dem kort på panden og læg det oven på sidste lag æggekage.
Drys lidt karry over og server med en skive rugbrød til.
Tips: Smager også fint dagen efter i madpakken.