Logo

Æg Benedict

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 engelske muffins
4 skiver let stegt bacon eller skinke
4 pocherede æg
2 ½ dl hollandaisesauce
 
Flæk de fire muffins og rist dem let.
Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce.
Server straks.
Tips: Engelske muffins fås færdigbagte i fx. Irma 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her