Logo

Æblehamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g kogt hamburgerryg
75 g løg
1 æble
sennep
100 g kogte kartofler
200 g kogt selleri
 
Svits løgene i lidt bouillon tilsæt æblet der er skåret i tern.
Lad det småsimre i et par minutter.
Hældes herefter op i en skål.
Varm panden op og tilsæt den kogte hamburgerryg i små tern.
Lad det småstege til det er lysebrunt og lidt hårdt.
Blend kartofler og selleri sammen til mos.
Anret på tallerkenen det kogte kartoffel/sellerimos herefter lægges løg og
æblemosen og til sidst de små hamburgerrygtern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her