Logo

Stegt kalverulle med spinat - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-5 personer. Stegetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1½ kg udbenet kalvebryst
200 g hakket spinat (optøet dybfrossent)
200 g hakket flæskekød
4-5 skiver bacon, finthakket
1 revet løg
1 æg
½ tsk rosmarin
salt, peber
3 spsk smør
2 spsk olie
1 dl vand

* Tilberedning

Bland den hakkede spinat med flæskekødet, den hakkede bacon og det revne løg.
Rør ægget i og krydr med rosmarin, salt og peber.
Fordel denne blanding på det udbenede kalvebryst og rul det sammen herom.
Snør omkring kødrullen med bomuldsgarn.
Krydr den med salt og peber.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykgryden.
Brun rullen på alle sider og hæld vandet ved.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad den stege i 45 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Tag rullen op og skær den i skiver.
Skyen kan evt. jævnes og serveres til sammen med kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her