Nem mad til gæster og familiesammenkomster. Dessert-ideer findes her.
Til 6 personer. Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke
fryseegnet.
#
6 schnitzler af kalve- eller svinekød (à ca. 150 g)
hvedemel
salt og peber
2 store løg
75 g smør
2 grønne peberfrugter
2 tsk paprika
1 dl bouillon
12 dl fløde
2 dl tør hvidvin persille
1-2 tsk maizenamel
*
1. Vend schnitzlerne i mel, krydret med salt og peber.
2. Pil løgene og skær dem i ringe.
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
3. Brun løgene på en pande i 15 g smør, tag dem op og drys
med salt.
4. Læg 50 g mere smør på panden og steg kødet 3-4 min. på
hver side.
Læg det på et fad og hæld stegeskyen over.
Hold det varmt.
5. Svits peberstrimler i 10 g smør på panden.
Drys med 2 tsk paprika.
Tilsæt bouillon og lad pebrene simre 5-6 min.
Tilsæt hvidvinen, lad det koge op og jævn saucen med
maizenamel, der er udrørt i lidt vand.
6. Læg løgene tilbage i panden og varm det igennem.
Kom fløden i og hæld saucen over kødet.
Serveres med nye kartofler eller gratinerede kartofler.