Logo

Kalvebrisler med grønsager - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 8 min.

# Ingredienser

½ kg kalvebrisler
¼ kg skalotteløg
2-3 gulerødder i skiver eller stave
¼ selleri i terninger
2-3 spsk smør
1 dl halvtør hvidvin
salt, peber
2 tsk timian
1 laurbærblad
250 g ærter
1 bdt persille

* Tilberedning

Læg brislerne i koldt vand 1 times tid.
Kom dem i kogende vand 2-3 min., skyl dem i koldt vand og befri dem for hinder, årer og andre urenheder.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først de hele brisselstykker heri, så de pillede løg, gulerødder og selleri.
Hæld vinen ved og krydr med salt, peber, timian og laurbærblad.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge 8 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Varm ærterne igennem i retten, smag den til og server den med hakket persille.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her