Logo

Kalvebov i tomat - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegetid i trykkoger: 30 min.

# Ingredienser

1 velhængt kalvebov skive på knap 2 kg
3 spsk olie
salt, peber
4 skivede porrer
2-3 skivede gulerødder
2-3 knuste hvidløgsfed
½ dl tomatpuré 
2 dl bouillon (evt. fra dåse)
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Brun bovskiven på begge sider i fedtstoffet i trykkogeren.
Tag den op af gryden og svits derefter porreskiver og gulerødder.
Kom bovskiven tilbage i gryden og drys med salt og peber.
Rør bouillonen sammen med pureen og hæld det i gryden.
Læg låget på og bring gryden på tryk.
Lad det stege i en halv time.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt.
Skær kødet i pæne skiver og læg grønsagerne ved.
Drys hakket persille over ved serveringen.
Løse ris eller groft brød kan serveres til.

Tips: I stedet for bouillon, kan der tilsættes hvidvin eller halvt bouillon og hvidvin.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her