Logo

Farseret kalvebryst - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Kogetid i trykkoger: 40 min.

# Ingredienser

1 ½ kg kalvebryst
salt, peber
3 spsk smør
1 dl halvtør hvidvin
1 dl suppe eller bouillon
Fyld:
175 g hakket svinekød
100 g fersk spæk, hakket
1 stort hakket løg
125 g hakkede champignon
1 æg
salt, peber

* Tilberedning

Få evt. slagteren til at skære benene ud af kalvebrystet.
Svits først løg og champignon i lidt af smørret.
Tag det op af gryden og rør det sammen med de øvrige ingredienser til fyldet.
Krydr med salt og peber.
Flæk kødstykket halvt igennem, så der dannes en dyb »lomme«.
Drys med salt og peber og kom farsen i »lommen«.
Sy for åbningen eller luk med kødnåle.
Brun kalvebrystet i resten af smørret i trykgryden.
Hæld hvidvin og suppe ved og krydr med salt og peber.
Luk gryden og bring den på tryk. Steg i 40 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødstykket op og skær det i pæne skiver.
Jævn evt. skyen.
Server kalvebrystet med kogte eller brasede kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her