Logo

Løgsuppe mix

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løgsuppe mix 

 
Du har kun brug for en håndfuld almindelige ingredienser der måske allerede er i dit krydderiskab. Denne opskrift giver ca. ½ kop tør løgsuppeblanding

 
# Ingredienser
¼ kop tørrede løgflager
2 spsk oksebouillongranulat
¼ tsk løgpulver
¼ tsk tørrede persilleflager
⅛ tsk selleri frø
¼ tsk røget paprika
⅛ tsk kværnet sort peber

 
* Tilberedning
Bland ingredienserne, indtil de er godt blandet.
Brug efter behov.

 
Tips:
Brug denne blanding til at lave suppe, kog blot 3½ kopper vand i en gryde.
Pisk gradvist den tørrede suppeblanding i, reducer derefter varmen til lav
 og lad det simre i 5 min.

 
Opbevar din tørre suppeblanding i en krukke eller beholder med lufttæt låg.
Brug inden for 6 måneder (selvom det er sikkert at bruge i meget længere tid).

 

Prøv din hjemmelavede løgsuppeblanding i denne lækre Fransk løg dip:

# Ingredienser
1 kop cremefraiche
1 spsk Løgsuppe mix
1 spsk persille (friskhakket eller 2 tsk tørret persille)
1½ tsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
⅛ tsk salt

 
* Tilberedning
Kom en kop cremefraiche i en lille røreskål.
Bland 1 spsk Løgsuppe mix i cremefraichen, bland godt.
Tilsæt persille.
Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver og salt til blandingen,
juster efter smag.
Stil dippen på køl i mindst 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her