Logo

Drueagurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Drueagurk

 

Drueagurken stammer fra Asien og tilhører samme art som asier. Det er en lille grøn, umoden agurk som bruges til syltning, deraf også navnet sylteagurk, som den også går under.

 

Tips til tilberedning

Bruges til syltning med eddike

 

Vidste du at...

Cornichoner er en syltet drueagurk.

 

Opbevaring

I køleskab i ca. 8-10 dage.

 

I sæson

Juli til September

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her