Logo

Beder, farvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beder, farvede

 

De farvede beder kan bruges ligesom de velkendte rødbeder, men har en lidt anderledes smag. Bolchebederne og de gule beder smitter ikke af.

 

Tips til tilberedning
• De farvede beder kan udeskæres i tynde skiver med et mandolinjern. skiverne overdrisles med en let dressing inden servering.
• Det er let at lave en smuk og farverig salat af de forskellige typer beder.

 

Vidste du at...
Der findes flere forskellige typer af beder: Den røde, som er den mest kendte, men også den stribede, bolchebeden og den gule bede.
Den gule bede er mildere end rødbeden og bærer ikke jordsmag som nogle rødbeder kan gøre.
Bolchebeden er kun lidt sød og bruges ofte udskåret i tynde skiver

 

Opbevaring
Beder opbevares bedst i køleskab

 

I sæson

August til April

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her