Fiskene - 19. februar - 20. marts
I Marts er der sæson
for:
Agurk
Basilikum, grøn
Basilikum, rød
Beder, farvet
Belida
Brøndkarse
Bøgehat
Champignon
Champignon,
Brun
Citronmelisse
Dild
Elstar
Enoki
Estragon
Gulerod, farvet
Gulerødder
Jonagold
Jordskokker
Kejserhat
Koriander
Kørvel
Løg
Merian
Mynte
Oregano
Pastinak
Peberrod
Persillerod
Porre
Portobello
Purløg
Pyntegræskar
Radiser
Rosmarin
Rødbede
Rødløg
Salvie
Skalotteløg
Skoleagurk
Spirer
Timian
Æbler
Østershat
Fisk
Torsk, lyssej, mørksej, kuller, kulmule, rødspætte, ising,
sild, hornfisk, torskerogn, stenbiderogn, ørredrogn, blåmuslinger, østers.