Logo

Marts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marts

Fiskene - 19. februar - 20. marts

 

I Marts er der sæson for:

 

Agurk

Basilikum, grøn

Basilikum, rød

Beder, farvet

Belida

Brøndkarse

Bøgehat

Champignon

Champignon, Brun

Citronmelisse

Dild

Elstar

Enoki

Estragon

Gulerod, farvet

Gulerødder

Jonagold

Jordskokker

Kejserhat

Koriander

Kørvel

Løg

Merian

Mynte

Oregano

Pastinak

Peberrod

Persillerod

Porre

Portobello

Purløg

Pyntegræskar

Radiser

Rosmarin

Rødbede

Rødløg

Salvie

Skalotteløg

Skoleagurk

Spirer

Timian

Æbler

Østershat


Fisk

Torsk, lyssej, mørksej, kuller, kulmule, rødspætte, ising, sild, hornfisk, torskerogn, stenbiderogn, ørredrogn, blåmuslinger, østers.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her