Logo

Roastbeef stegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g oksefilet el. tykstegfilet
salt, peber
ca. 40 g smør/margarine
1-1 ½ dl vand, bouillon, rødvin.
Tilbehør: Råstegte kartofler, tomatsalat, hvidløgssmør.

Afpuds kødet for sener og hinder. Gnid det med salt og peber. Varm fedtstoffet i en stegegryde. Brun kødet på alle sider i ⅔ af fedtstoffet.
Læg lidt koldt fedtstof over og steg kødet ca. 5 min pr. side. Der er 4 sider. Stegetiden er lidt afhængig af tykkelse, evt. lidt mere.
Tag kødet op. Pak det i folie, hold det varmt, mens det samler saften.
Kog stegegryden af med 1-1 ½ dl vand, bouillon el. rødvin. Si skyen op i et smørnæb.
Skær kødet i tynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her