Logo

Pita kesarías - Indbagt pastourma

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pita kesarías - Indbagt pastourma

Pita kesarías - Indbagt pastourma

Pastourma eller basturma, også kaldet pastirma, basdirma eller basterma, er et stærkt krydret, lufttørret hærdet oksekød, der er en del af køkkenerne i Tyrkiet, Armenien, Bulgarien, Egypten, Grækenland, Irak og Nordmakedonien.

Passer til 4 personer

# Ingredienser 
1 pk. fillodej
300 g pastourma i tynde skiver
300 g emmen­taler i skiver
300 g tomatkød
1 dl græsk olivenolie

* Tilberedning 
Skær fillodejen over på midten.
Dæk den ene halvdel med et fugtigt viskestykke.
Tag to lag fillodej ud af den anden halvdel, læg dem ved siden af hinanden og pensl med olie. 

Læg de to lag dej oven på hinanden og fordel ingredienserne oven på hinanden i flg. rækkefølge:
1 skive ost - 1 skive pastourmo - 1 skive ost - tomat.

Ingredienserne skal være ca. 2 cm fra fillodejens kanter.
Rul bagefter de første 5 cm af dejen, bøj så kanterne indad på resten af dejen.
Rul videre, indtil fillodejen er rullet færdig.
Gentag proceduren på præcis samme måde, indtil du har brugt al fillodejen.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
72228-07-2013 08:59:12 Bianca
Skal de ikke tilberedes i ovn el. hvad????

Hvor længe osv.????

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her