Logo

Oksefilet med champignonsauce og kartoffelklat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bøffer af oksefilet a ca. 175 g
200 g champignon i tern
2 skalotteløg finthakket
olie til stegning
1 dl rødvin
½ dl balsamico
4 dl oksebouillon
Maizena til jævning
2 store kartofler revet
salt og peber
 
De revne kartofler presses for væde og steges på pande, til de bliver gyldenbrune på hver side og krydres.
Bøfferne krydres og steges ca. 4-5 min på hver side og trækker yderligere 5 min. Skalotteløg svitses på samme pande 2 min., derpå svitses champignon til de får farve, så tilsættes balsamico, som indkoges kraftigt.
Tilsæt rødvinen og lad den koge ind til ⅓, tilsæt bouillon og kog ind til det halve.
Saucen jævnes med lidt Maizena udrørt i koldt vand.
Server sauce og kartoffelklatter til bøfferne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her