En rigtig dejlig og
nem gryderet med oksekød og kål, som står og passer sig selv i gryden. Smag til
med karry i det omfang, det passer til dine og familiens smagsløg.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid.
25 min. 4 personer.
#
2 løg (gerne nye med
top)
2 spsk olie
500 g hakket oksekød
2 store gulerødder
1 stort spidskål
1-2 spsk karry
1 dl vand
salt og peber
1 bundt dild
Tilbehør:
1 citron
rugbrød
*
HAK løgene fint, og
svits dem i olien, til de bliver klare.
DEL kødet i små
stykker, og steg det sammen med løgene, til det bruner.
SKÆR kålen i
strimler, og riv gulerødderne groft.
Bland grønsagerne
med kødet.
Steg det hele godt
igennem, til kålen falder sammen.
TILSÆT karry, og
svits med et øjeblik.
TILSÆT 1 dl vand, og
lad retten simre uden låg i 25 min.
Rør af og til.
HAK dild groft, og
tilsæt det sammen med salt og peber.
SERVER retten med
citronbåde til at dryppe over. Giv rugbrød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin