Billede venligst indsendt af
Ina
# Ingredienser
600 g hakket
oksekød
3 stængler blegselleri
4-5 enebær
1-2 tsk Danablu
peber, salt
fedtstof til stegning
Sauce:
250 g champignon
1 lille løg
lidt frisk eller tørret timian
4-5 dl bouillon
1 dl kaffefløde
saucejævner
kulør, salt, peber
Salat:
2-3 smagfulde æbler
1-2 spsk citronsaft
4-5 spsk tyttebærsyltetøj
* Tilberedning Ælt kødet med fintsnittet blegselleri, knuste enebær og danablu og
form fire store bøffer.
Drys bøfferne med peber og brun dem på begge sider i fedtstof på en
pande.
Skru ned for blusset og lad dem stege færdige, som de nu ønskes.
Drys med salt efter stegningen og hold bøfferne varme.
Sauce: Svits skivede champignon og hakket løg på panden, tilsæt evt. en
smule mere fedtstof.
Spæd med bouillon og fløde, kog saucen igennem og juster med
saucejævner, kulør, salt og peber.
Salat: Skær æblerne i små både eller terninger, dryp dem med
citronsaft og vend dem i syltetøj.
Tilbehør: God, hjemmelavet
kartoffelmos