Logo

Grillet oksecarpacio med Prima Donna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

900 gram oksemørbrad eller oksefilet
3-4 rød peberfrugt
1 bdt rucolasalat
100-150 g Prima Donna ost
5 slags peberkorn (kan købes som blanding)

Skyl rucolasalaten og skær den groft.
Opvarm grillpanden - sørg for at den er rigtig varm.
Puds kødet af for sener og fedt.
Knus peberblandingen i en morter eller blender.
Rul kødet i denne blanding og tryk den godt ind i kødet.
Kom kødet på grillpanden og grill det i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte.
Tag det af grillpanden og lad det hvile i 5 min.
Efter endt hviletid grilles kødet endnu en gang i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte.
Kødet skal hvile igen inden det udskæres.
Skyl peberfrugterne. Steg dem ved svag varme. Dette kan gøres imens kødet trækker. Skær efter grillning peberfrugterne på langs og fjern kernerne. Skæres herefter de ud i grovere stykker og krydres med salt.
Servering:
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad. Kom rucolasalaten, peberfrugt og revet Prima Donna på toppen af kødet. Hæld evt. lidt olie på anretningen for at
give ekstra smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her