I dag skal du høre om en nem og lækker hverdagsret. En
fornem ret, hvor der er brugt både bacon og yoghurtfløde i retten, til gengæld
er der brugt bønner i tomat og en rest steg.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
100 g bacon i skiver
2 løg
2 fed hvidløg
lille rest okse- eller anden steg
1 ds (400 g) bønner i tomat
2 dl bouillon af terning
1-2 tsk Maizena mel
1-2 dl yoghurt naturel
citronpeber
*
1. Klip baconskiverne i små strimler ned i en stor gryde.
Svits dem, til de er sprøde.
2. Pil løgene, hak dem og svits dem i baconfedtet.
Pres hvidløgsfeddene over.
3. Skær kødet i lange strimler, der brunes med i gryden.
4. Tilsæt bønner med væde samt bouillon.
Bring det i kog og lad det simre i 10 min.
5. Rør maizenamelet ud med yoghurten.
Rør det i retten, og lad det simre et par minutter.
Smag til med citronpeber.
6. Til denne ret mager det godt med grønne bønner og grove
pommes frites.