Logo

Bøf med marinerede sommer-grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf med marinerede sommer-grønsager

 

En god bøf serveret med sommerligt tilbehør. Det er en stor portion grønsager, som udgør hele tilbehøret. Skær evt. lidt ned på grønsagsmængden og giv lidt kogte eller stegte nye kartofler til og evt. en kold sauce.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 30 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bøffer af oksefilet

Marinade:

10 g frisk ingefær 1-2 fed hvidløg

3 spsk soja

3 spsk vineddike

1½ spsk citronsaft

1 spsk honning eller sirup

1 knsp chilipulver

750 g friske grønsager (fx gulerod, blomkål, asparges)

3-4 forårsløg

*

 

Rør en marinade sammen af revet ingefær, knust hvidløg, soja, vineddike, citronsaft, honning og chili.

Vend bøffen sammen med et par skefulde af marinaden.

Rens grønsagerne, del dem i passende stykker og blancher dem i kogende, letsaltet vand 1-3 min.

Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

Vend dem sammen med resten af marinaden og fintsnittet forårsløg.

 

Steg bøfferne på en varm grill eller grillpande 2-3 min på hver side og server med grønsagerne.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her