Logo

Vildtsauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vildtsky (ell. bouillon)
citronsaft
ribsgele
½ dl piskefløde

Den jævnede eller afbagte sauce, der har været anvendt til dækning af vildtet under stegningen, sies fra stegen og gives et opkog, hvorefter man tilsætter citronsaft og ribsgele og til sidst den stiftpiskede fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her