1 pk. bacon i tern
1 dåse flåede hakkede tomater
½ l piskefløde (kaffe- eller saucefløde giver ikke den samme smag)
1 stort løg i små tern
2-3 tsk krydderurtemix fra Santa Maria
2-3 tsk Allroundmix fra Santa Maria
1 tsk sukker
Evt. lidt salt, peber og oregano
Baconen steges til den er lækker gylden, løg tilsættes og steges med til de er bløde.
Så hældes tomat og fløde ved, det gives et lille opkog i et par min. og smages til.
Man skal ikke spare på krydderurterne og allroundmixen, da det er det der sætter prikken over iet.
"Fyldet" skal ikke sigtes fra.
Serveres fx til alt kød: grillkød, kylling, oksesteg, kalvekød, alm. korteletter osv.
Kan også bruges alene som pastasauce. Tilsæt evt. hakket oksekød og steg det med inden løg og resten tilsættes.
Tips: Kan fryses.