Tomatsauce:
1 hakket løg
olie til stegning
2 fed hvidløg (hakket)
1 knsp chili
½ dl oksefond
¼ dl tomatpuré
½ dl rødvin
100 g oliven efter eget valg, hakkede
500 g hakkede tomater
salt og peber
-
250 g fuldkornspasta penne
150 g blandet salat efter smag
ristede pinjekerner
1 bæger italiensk dressing
Tomatsauce: svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg og chili.
Svits endnu et par min. og tilsæt så oksefond, tomatpuré samt rødvinen.
Lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater.
Lad saucen simre i 10 min. tilsæt derefter oliven.
Hæld 1-1½ liter vand i en gryde og tilsæt ½ tsk salt.
Bring vandet i kog, tilsæt pastaen og kog den al dente, ca 10 min uden låg.
Hæld vandet fra pastaen.
Bland salaten, hæld ristede pinjekerner og dressing over og server med spaghetti med tomatsaucen over
--